Totdat jij de patronen doorbreekt, her-creëer je ze, steeds opnieuw

Vandaag wil ik jou inspireren bij het kiezen van jouw doelen. Wat zijn jouw doelen? Realiseer je dat wanneer jij jouw doelen bepaalt, dat je je leven daarvoor ‘inruilt’.

Vraag je niet steeds af, of jij je doelen wel waard bent. Vraag je beter af, of die doelen jouw tijd en jouw leven waard zijn. Kortom, zijn jouw doelen het waard, dat jij jouw kostbare energie eraan gaat besteden?

Wanneer jij bijvoorbeeld heel graag een bepaald item wilt kopen. Bedenk je dan eens, gaat het hier echt om het item? Of gaat het er om wat voor persoon jij graag wilt zijn en voegt dit item enkel toe aan hoe waardig jij al bent? Of je nu wel of niet dit item al bezit, je bent het zo waard. Ik wil dat je echt voelt van binnen dat je het waard bent.

Probeer altijd te denken in resultaten. Als jij jouw grootste doelen zal halen, wat voor resultaten zullen hier dan uit zijn gekomen? Visualiseer dat eens… Hoe zie jij er dan uit? Hoe voel je je? Wat zijn dan jouw dagelijkse activiteiten? Wat eet en drink je? Met welke mensen ben jij? En hoe intens gelukkig voel jij je nu je iets kan betekenen voor andere mensen? Dat je in staat bent om mooie en waardevolle bijdragen te leveren aan een betere wereld?

Doe je ogen dicht en zie het voor je! Als je blijft denken aan de wondermooie resultaten die uit jouw doelen zullen voortkomen, zul je gegarandeerd genieten van het hele proces ernaartoe! En vanuit dit gevoel van liefde, zal er een ongekende kracht binnenin jou aanwakkeren, die jou helpt om geïnspireerde acties te nemen.

Je bent al je dromen waard. Echt <3 <3 <3

Je bent al je dromen waard ♡♡♡

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *